Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Четвер, 22 вересня 2016, 13:30

На Львівщині обиратимуть перевізників на 300 маршрутів

маршрутки

Незабаром оголосять нові конкурси.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, було опрацьовано перелік усіх приміських та міжміських автобусних маршрутів, термін дії яких завершується у 2016 році. Загалом, це близько 300 маршрутів на території області.

Як розповів в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, йдеться про маршрути, які перевозять пасажирів на семи напрямках: Самбірському, Жовківському, Стрийському, Пустомитівському, Мостиському, Дрогобицькому та Яворівському.

Також для перевізників суттєво підвищать вимоги: до парку авто перевізників та строку їх експлуатації, якості роботи на маршрутах, забезпечення належних умов праці та відпочинку водіїв.

За словами Кокотайла, на конкурс також не допускатимуть авто, переобладнані з вантажних на пасажирські. Одним із критеріїв для перемоги у конкурсі на обласних автобусних маршрутах стане також наявність автобусів, пристосованих для осіб з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, перевірки приміських та міжміських маршруток на Львівщині стартували з середини вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.