Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

.razom.lviv.ua

Субота, 4 серпня 2012, 15:51

Нардеп В’язівський підставив під сумнів рішення з’їзду «Нашої України» і принагідно зрадив своїх колег – депутатів Львівської облради, які вийшли з лав партії на знак протесту проти рішень з’їзду

Народний депутат України, член фракції НУ-НС Володимир В’язівській, на відміну від своїх колишніх підлеглих по партії – депутатів Львівської облради «Нашої України», не поспішає поривати стосунки з політичною партією «Наша Україна». Такі висновки можна зробити із заяви, яка була розповсюджена прес-службою нардепа В.В’язівського.

Прес-служба нардепа стверджує, що президія Львівської обласної організації «Наша Україна» поклала на Володимира В’язівського завдання розпочати "реальний об’єднавчий процес національно-демократичних  сил з низів на обласному рівні".

«Президія ЛОО «Наша Україна» заявила про початок процесу координації на обласному рівні з метою створення національно-демократичної сили.  Вести переговори з лідерами політичних партій, з громадським організаціями та громадськими діячами з метою створення національно-демократичної сили з низів доручили Голові Львівської обласної організації політичної партії «Наша Україна» Володимиру В’язівському», - сказано у повідомленні.

При цьому не уточнено, чи це рішення узгоджено з центральними органами партії.  

Причиною такого рішення львівські «нашоукраїнці» називають "невдалу спробу об’єднання демократичних сил у 2007-му році, коли  лідери дев’яти партій, члени політичного блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» підписали Декларацію про об’єднання демократичних  сил, але не спромоглися її виконати, що призвело до складної ситуації в національно-демократичному таборі.

Однак у повідомленні жодного слова не сказано проостанній передвибочий з’їзд «Нашої України» і про підписання декларації про об’єднання між «Нашою Україною» і УНП та КУН.  

Нагадаємо, 2 серпня фракція "Наша Україна" у Львівській облраді заявила про саморозпуск, а також про те, що всі її члени, окрім Івана Стефанишана, припинили своє членство у партії "Наша Україна".

Тим самим львіські депутати висловили протест проти рішень передвиборчого з'їзду "Нашої України", на якому у теоретично прохідну частину виборчого списку партії потрапив лише один представник  ЛОО "Наша Україна"  - Ігор Стефанишин, а голова ЛОО "Наша Україна" Володимир В'язівський не отримав підтримки від партії свої кандидатури на виборах по мажоритарному округу. 

У липні "Наша Україна" підписала декларацію про об'єднання з УНП та КУН на виборах до парламенту 2012 року, якою передбачається, що партії сформуюють єлиний виборчий список на виборах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.