Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Неділя, 5 серпня 2012, 13:44

Президент підписав закон про виділення майже 1 млрд. грн. на встановлення відеокамер на виборчих дільницях

Президент України Віктор Янукович підписав закон "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів 28 жовтня 2012", згідно з яким на встановлення веб-камер на всіх виборчих дільницях країни з держбюджету буде виділено 993,6 млн грн.

Верховна Рада ухвалила цей закон 6 липня. Згідно із законом передбачається, що сам перебіг голосування транслюватимуть через веб-камери в он-лайні на відповідному веб-сайті. Після завершення голосування і до підписання протоколу дільничної виборчої комісії система відеоспостереження функціонуватиме в режимі відеозапису.

Матеріали відеоспостереження, згідно із законопроектом, зберігатимуть протягом року і надаватимуть за запитом ЦВК. Після завершення виборів та оголошення результатів системи відеоспостереження запропоновано передати органам місцевого самоврядування.

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.