Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство

Середа, 28 вересня 2016, 18:26

Землі Радехівського лісництва передадуть під теплиці

лісове господарство

Йдеться про оренду приватною фірмою 12 га землі у селі Корчин.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 26 вересня.

Відтак, розглянувши клопотання облдержадміністрація вирішила виділити заводу землю.

"Надати ТзОВ "Сотеко" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою щодо відведення земельної ділянки державної власності площею 12 гектарів, що перебуває у постійному користуванні державного підприємства "Радехівське лісомисливське господарство", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована на території села Корчин Радехівського району у межах Бендюзького лісництва. Її передадуть підприємству в оренду для будівництва теплиць.

Наразі підприємство має подати на затвердження обласній державній адміністрації розроблену технічну документацію із землеустрою.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, підприємство зареєстроване у селі Волиця на Сокальщині, займається вирощування овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів. Засновниками підприємства є Валентина та Володимир Бомко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.