Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 30 вересня 2016, 10:43

Львівські депутати не змогли вирішити проблем з землею для бійців АТО

Львівська міськрада

Сесію Львівської міськради, яка мала відбутися сьогодні та представити напрацювання до ухвали про виділення землі учасникам АТО, відклали на невизначений термін.

Зокрема, сьогодні на 10.00 год було заплановано продовження перерваної вчора сесії, однак Львівська мерія подію скасувала.

Однак ніякої додаткової інформації про те, коли буде продовжено засідання, працівники мерії не надали та не пояснили причин її скасування.

Нагадаємо, вчора учасники АТО змусили депутатів Львівської міськради відкласти сесію, доки останні не опрацюють проект ухвали з виділенння землі бійцям та сім'ям загиблих у АТО.

Тоді ж серетар міськради Анатолій Забарило оголосив перерву у роботі сесії до 30 вересня, наголосивши що за цей час робоча група із вирішення проблем надання землі учасникам АТО має доопрацювати проект та представити депутатам на засіданні.

Зазначимо, ще з 15 вересня під стінами Львівської міськради учасники АТО розклали намет та розпочали безстроковуакцію протесту, вимагаючи від міського голови Львова Андрія Садового надати бійцям та сім'ям загиблих у зоні АТО передбачені для них квартири та земельні ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.