Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГО "Народні Герої"

Прес-реліз,   П'ятниця, 30 вересня 2016, 18:55

На Львівщині стартувала акція "Запропонуй героя" від ГО "Народні герої"

ГО "Народні Герої"

Новостворена громадська організація "Народні герої" започаткувала акцію із вшановування Героїв України.

Нещодавно наша країна відзначила 25-річний ювілей своєї Незалежності. Державні урочистості, присвячені цій нагоді, були помпезними, а народні гуляння на центральних майданах, в парках і скверах цьогоріч стали особливо багатолюдними.

Багато з нас вкотре відчули величну гордість за наше покоління, яке зуміло реалізувати прадавню мрію наших предків – здобути та утвердити свободу для свого народу на Богом даній йому землі.

Срібний ювілей народження країни, крім велелюдних святкувань, став також доброю нагодою вшанування наших співвітчизників, кожен з яких в міру своїх можливостей послужився народу. Реалізації саме цієї ідеї присвятили перший місяць своєї діяльності новостворена громадська організація "Народні герої".

"Ще три роки тому на хвилі всенародного піднесення, яка здійнялася від перших днів Євромайдану, – говорить засновник ГО "Народні герої" Андрій Зібран, – я разом зі своїми однодумцями замислив написати сторінки новітньої історії України через життєві історії простих громадян, які щодень своєю невтомною працею будують її добробут та благополуччя".

Лише за перший місяць реалізації проекту на Львівщині акивістам вдалось познайомитись з більш, ніж півсотнею земляків, невтомну працю яких без зайвого перебільшення можна назвати подвигом. Серед них – лікарі, вчителі, юні винахідники, волонтери, багатодітні матері, олімпійці, ветерани, автори світових рекордів, благодійники та священники.

Примножити цю чисельність та зробити їхні здобутки надбанням громадськості допомагають все нові і нові добровольці, які практично щодня з різних куточків Ураїни надсилають активістам розповіді про своїх сусідів, колег, друзів, пропонують до розташування портретів та сюжетів істинно Народних Героїв свої рекламні носії та шпальти видань.

Ознайомитись з ними та запропонувати свого героя можна на сайті організації geroi.com.ua та сторінці у соцмережі www.facebook.com/narodnigeroy/?fref=ts.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.