Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 3 жовтня 2016, 16:38

На Львівщині запрацював антирейдерський штаб

ВО "Батьківщина"

Сьогодні, 3 жовтня, по всій країні розпочинають роботу антирейдерські штаби, які на прохання селян створили у ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», завдання цих штабів – правовий захист селян; оприлюднення фактів незаконного захоплення сільськогосподарських земель та прізвищ посадовців – суддів, державних реєстраторів, працівників прокуратури, правоохоронних структур, представників місцевих адміністрацій, які причетні до земельного рейдерства.

«В жодному разі не можна допустити, щоб єдине, що має наш народ – землю сільськогосподарського призначення викупили ті, хто інколи перебувають навіть не в Україні. Адже тоді ми залишимось без нічого і будемо гнути спину на пана», – наголосив керівник Антирейдерського штабу Львівщини Михайло Цимбалюк.

Телефон «гарячої» лінії Антирейдерського штабу  Львівщини – 032 260 24 90.

Телефон «гарячої лінії» центрального антирейдерського штабу – 0 800 50-40-40.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.