Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 4 жовтня 2016, 17:00

Бійці АТО зі Львова отримають 10 та 50 тисяч на реабілітацію

учасники АТО

Львівські депутати внесли зміни до програми підтримки учасників АТО – мешканців Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міськради депутати доповнили Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова новими пунктами.

Зокрема, йдеться про надання одноразової матеріальної допомоги на реабілітацію постраждалих учасників бойових дій: інвалідам – спинальникам (І група інвалідності) – 50 тис грн; інвалідам, які втратили кінцівку чи інші частини тіла (ІІ група інвалідності) – 10 тис грн.

Також одноразову допомогу отримають діти бійців АТО, віком до 23 років, до Дня Святого Миколая у 10 тис грн.

Окрім цього бійців та членів їх сімей, які приїхали до Львова для проходження медобстеження чи догляду за постраждалим під час лікування, відвідування могили загиблого на Личаківському кладовищі, участі в заходах міста, забезпечуватимуть безплатним проживанням.

Нагадаємо, сьогодні депутати прийняли ухвалу про захист інтересів мешканців Львова – учасників АТО, яка передбачає виділення з бюджету 400 млн грн на потреби учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.