Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.lvivnews.info

Понеділок, 6 серпня 2012, 10:20

Міськрада Львова не дає коштів на ремонт будинку Яцека Куроня

Будинок на вул. Стрийській, 38, у якому жив відомий польський історик та політичний діяч Яцек Куронь, не буде відремонтований цього року. Такою є відповідь міської влади на звернення мешканців про допомогу.

Міська влада пояснила, що коштів на проведення ремонтних робіт, виконання капітального ремонту каналізаційного колектора в підвалі будинку №38 на вул. Стрийській, липневої каналізації в подвір'ї будинку 2012 року недостатньо.

Нагадаємо, 6 червня, під час урочистостей з нагоди відкриття меморіальної таблички відомому польському історику, політичному діячу Яцеку Куроню (1934-2004) на будинку по вул. Стрийська, 38, мешканці цього будинку звернулися до міського голови Львова Андрія Садового та генерального Консула Польщі у Львові Ярослава Дрозда, вимагаючи від комунальних служб негайного капітального ремонту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.