Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Податковий кодекс

Середа, 5 жовтня 2016, 14:34

Уряд запропонував нові зміни до Податкового кодексу

Податковий кодекс

Уряд схвалив зміни до Податкового кодексу та передав документ на розгляд Національній раді реформ.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні на засіданні уряду було прийнято рішення внести зміни до Податкового кодексу України.

"Є пропозиція прийняти даний проект змін. Дуже важливо, щоб ми цей проект змін обговорили на Раді реформ. Тому я сьогодні звернуся з проханням про те, щоб президент провів раду, де ми могли б розглянути всі ці питання і далі вже направити їх в парламент для прийняття", – наголосив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

За словами міністра фінансів України Олександра Данилюка, змінами передбачається передачу IT-систем з Державної фіскальної служби до Міністерства фінансів, а також запуск повного функціонування електронного кабінету платника податків.

Також документ передбачає єдиний казначейський рахунок для сплати всіх податків, при цьому, як додав Данилюк, замість податкової міліції буде створено новий орган.

Окрім цього пропонується ввести прискорену амортизацію і канікули для нових підприємств, передбачені значні зміни в сфері податку на додану вартість.

Нагадаємо, 25 грудня 2015 року Верховна Рада прийняла ще одні зміни до Податкового кодексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.