Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Четвер, 6 жовтня 2016, 14:47

На Львівщині викрили озброєних наркоторговців

наркотики

У двох братів-наркодилерів виявили майже 2 кг марихуани, 30 грамів амфетаміну, три пістолети та набої до них.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці спіймали двох мешканців Львівської області, причетних до незаконного обігу наркозасобів.

"В поле зору оперативників потрапили двоє мешканців Сокальського району, що пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Ними виявились двоє рідних братів віком 36 та 33 роки. У квартирах підозрюваних правоохоронці провели одночасні санкціоновані обшуки, в результаті яких виявили та вилучили ряд заборонених предметів та наркотичних засобів. Обом чоловікам загрожує кримінальна відповідальність", – розповів начальник управління Роман Мицак.

Відтак у помешканні одного зі зловмисників правоохоронці знайшли наркотики, серед яких, за попереднім висновком, був один кілограм марихуани, 30 грамів амфетаміну, а також пістолети «Röhm RG8 KAL.8mm Platzpatr», «Walther mod PP Cal 9mm P.A.K», «Рerfecta mod fbi 8000 8mm» й набої.

В іншого брата поліцейські вилучили 810 грамів марихуани, яка вже була розфасована та підготовлена для подальшого збуту у 162 поліетиленових пакетиках по 5 грамів.

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.