Львівська поліція отримала нові планшети

Четвер, 6 жовтня 2016, 16:43

Консультативна місія ЄС надала поліції Львівщини 74 комплекти планшетів, відеореєстраторів та програмного забезпечення.

Про це повідомляє департамент преси та інформації Консультативної місії ЄС.

Зокрема, надання правоохоронцям області технічного обладнання є продовженням співпраці між поліцією та Консультативною місією ЄС, що розпочалась втіленням спільного проекту у Самборі.

Зазначимо, за результатами роботи поліцейських груп швидкого реагування у Самбірському районі, покращився час реагування правоохоронців на виклики, однак, поліцейським не вистачало обладнання для патрулювання в невеликих містах та селах.

Відтепер групи реагування патрульної поліції за допомогою планшетів зможуть отримувати завдання, координувати роботу, узгоджувати дії та відслідковувати ситуацію.

«Це є продовженням співпраці між Консультативною місією Європейського Союзу та Головним управлінням Національної поліції у Львівській області, яка розпочалась з Самбірського експерименту. Представники Консультативної місії передали поліцейським 74 комплекти обладнання, необхідного для підвищення ефективності роботи груп реагування патрульної поліції», – додав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

Мітки: Дмитро Загарія, ЄС, Національна поліція у Львівській області