Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 13:53

Нардеп зі Львівщини опікуватиметься українськими лісами

лісове господарство

Народний депутат з Львівщини Остап Єднак може стати співголовою групи із вирішення проблем українських лісів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній Раді прем'єр-міністр Володимир Гройсман, буде створена спеціальна робоча група, яка має зайнятися вирішенням проблем лісів. 

"Я хочу утворити робочу групу, яка напрацює абсолютно всі рішення по вирішенню проблематики українських лісів", – заявив Гройсман.

Спіголовою цієї групи Гройман запропонував стати депутату з Львівщини, секретарю Комітету з питань екологічної політики у Верховній Раді Остапу Єднаку.

"Ми залучимо кращих експертів. Спільно з Міністерством аграрної політики ми можемо швидко напрацювати необхідні рішення, які змінять ті варварства, які відбуваються в українському лісі", – додав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Верховна Рада планує в 5 разів підняти штрафи за підпал і забруднення лісу.

Також нещодавно, за ініціативою Єднака, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак підписав наказ, яким зобов'язав усіх керівників установ природно-заповідного фонду висвітлювати на сайтах плани проведення рубок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.