Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 15:44

Бійцям АТО з Львівщини виділили понад чотири тисячі земель

земельна ділянка

Учасники АТО отримали у власність 4606 земельних ділянок у області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у області військовослужбовці та їх сім'ї отримали у власність 4606 земельних ділянок загальною площею 963 га. Ці землі призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Зокрема, учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (2673 земельних ділянок), особистого селянського господарства (223 земельні ділянки) та індивідуального дачного будівництва (30 земельних ділянок).

Ще 1680 земельних ділянок у селах бійцям надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі учасники АТО використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1444 земельні  ділянки).

Загалом, Держгеокадастр Львівщини надав учасникам АТО та членам їх сімей 6002 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 2387 га. Наразі триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше, наказів видано у Пустомитівському (1096), Жовківському (869) та Бродівському районах (586) Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.