Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

firtka.if.ua

Понеділок, 10 жовтня 2016, 12:11

У школах та лікарнях Львова ввімкнули опалення

опалювальний сезон

З 10 жовтня стартував опалювальний сезон у більшості бюджетних установ міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», усі бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, які надіслали листи-звернення про відновлення теплопостачання, від сьогодні уже отримують тепло.

«Як і кожного року, ми відновлюємо подачу опалення до лікарень, садочків, шкіл на основі їхніх листів-звернень. Якщо бюджетна установа має акт готовності і надіслала звернення – жодної затримки нема. Це вже кількарічна практика. Тому, незалежно є розпорядження чи ні, ми відновлюємо подачу тепла до бюджетних установ, якщо в них є така потреба. У своїх листах бюджетні установи вказували дату, коли відновити тепло. Більшість з них просили відновити подачу опалення з 10 жовтня – від сьогодні», – наголосили у «Львівтеплоенерго».

Підприємство у новому опалювальному сезоні 2016-2017 р здійснюватиме подачу опалення до 1627 будинків, обслуговуватиме 195 закладів освіти та 51 установу охорони здоров’я.

Нагадаємо, на початку жовтня міністр регіонального розвитку і ЖКГ Геннадій Зубко наголошував, що опалювальний сезон в Україні може розпочатися до 14 жовтня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.