Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Львівводоканал"

Вівторок, 11 жовтня 2016, 15:50

Водоканалам і підприємствам ТКЕ спишуть борги за світло

ЛКП "Львівводоканал"

Уряд схвалив законопроект про реструктуризацію боргів ТКЕ і водоканалів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні на засіданні уряд схвалив законопроект про врегулювання боргів підприємств теплоенергетики та водоканалів за спожиті енергоресурси.

За словами заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Едуарда Кругляка, законопроект передбачає призупинення виконавчого провадження, зокрема, розблокування фінансово-господарської діяльності підприємств, зняття арештів з майна і поточних рахунків, зупинку нарахування пені та штрафних санкцій за енергоносії.

Також прописується процедура поетапного зниження рівня кредиторської заборгованості за спожиті підприємствами енергоресурси, зокрема відшкодування з держбюджету заборгованості з різниці в тарифах для населення і бюджетних організацій, реструктуризацію кредиторської заборгованості шляхом укладання договору про розстрочення боргу терміном на 60 місяців із залученням гарантій місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.