Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Замлинський

Середа, 12 жовтня 2016, 18:17

Замлинський очолив Службу інвестора

Ростислав Замлинський

Новостворену установу очолить перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 10 жовтня 2016 року.

Служба інвестора працюватиме як консультативно-дорадчий орган при облдержадміністрації, що має вирішувати проблеми інвесторів у їхній діяльності на території області, а також налагодити співпрацю між інвесторами та органами місцевого самоврядування.

Зокрема, Служба стримулюватиме процес інвестування у Львівщину, надаватиме консультації щодо можливостей залучення інвестицій в економіку тощо.

Очолить новостворену Службу перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, його заступником стане начальник управління інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Також до складу Служби інвестора входитимуть: директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, начальник інспекції Держенергонагляду у Західному регіоні Володимир Віхрущ, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, начальник управління боротьби з митними правопорушеннями, заступник начальника Львівської митниці Державної фіскальної служби Михайло Мірошніченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.