У Львові п'яний водій скоїв ДТП, а потім збив двох пішоходів

Четвер, 13 жовтня 2016, 10:31

Один із пішоходів від отриманих травм помер на місці події.

Про це повіломила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок, 11 жовтня, о 21:30 год. на вулиці Шевченка, 255 водій автомобіля «Хюндай Терракан» зіткнувся з «Фольксвагеном Кадді», після чого виїхав на тротуар, де збив двох пішоходів.

Від отриманих травм один з пішоходів помер на місці події, інший перебуває у реанімації однієї з львівських лікарень у важкому стані. Після наїзду на пішоходів автомобіль продовжив рух, пошкодив огорожу приватного будинку і лише тоді зупинився. 

Як встановили поліцейські, водієм автівки «Хюндай Терракан» виявився 45-річний мешканець Винник, який на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Прилад «Драґер» показав 1,52 проміле алкоголю у крові чоловіка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На горе-водія чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, проводиться досудове розслідування.

Також поліцейські просять допомогти встановити особу загиблого пішохода. Його прикмети: вік 40-50 років, зріст 1,75 м, був одягнутий у куртку темно-сірого кольору, два сетри сірого та бежевого кольорів, чорні джинси та чорні туфлі. Прохання до всіх, хто може допомогти встановити особу загиблого, звертатись на оперативну лінію 102.

Мітки: ДТП, Національна поліція у Львівській області, п'яний водій, смертельні випадки, фото