Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

ДФС

Четвер, 13 жовтня 2016, 13:24

У посилці зі США замість одягу львівські митники виявили айфони

вилучений товар

Загалом було конфісковано 7 500 доларів та два нові Apple Iphone 6s.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Працівники відділу кінологічного забезпечення управління боротьби з митними правопорушеннями Львівської митниці ДФС у міжнародному поштовому відправленні знайшли 7 500 доларів США та два новенькі Apple Iphone 6s.

Вчора під час огляду посилки, яка надійшла в Україну на адресу приватної особи в Києві зі США, митники виявили приховані від митного контролю 7 500 доларів. Валюту було загорнуто в три згортки фольги та поміщено всередину двох банок з кавою.

Також у посилці митники знайшли незадекларовані два нові мобільні телефони Apple Iphone 6S в упаковках виробника. Проте, згідно з митною декларацією, у посилці мав переміщуватися вживаний одяг.

За цим фактом, за частиною 1 статті 483 та статтею 472 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митих правил. Телефони та гроші вилучено, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.