Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

lv.npu.gov.ua

Четвер, 13 жовтня 2016, 14:14

На Львівщині у ДТП потрапила маршрутка: постраждало шестеро людей

ДТП

Маршрутка Львів-Шегині зіткнулася з легковиком у селі Гостинцеве.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 жовтня, о 13.40 год на дорозі Львів-Шегині в селі Гостинцеве Мостиського району львів’янин, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Еталон», який перевозив пасажирів за маршрутом Львів-Шегині.

Внаслідок аварії водій та двоє пасажирів автівки були госпіталізовані в Мостиську районну лікарню, а трьох пасажирів маршрутки після надання медичної допомоги відпустили додому.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк дотрьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування наразі триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.