Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

gromrady.org.ua

Понеділок, 6 серпня 2012, 14:47

Львівський центр соцслужб видав майже 10 тис. посвідчень багатодітним сім'ям

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді станом на 1 липня 2012 року вже видав 3395 посвідчень батьків та 6783 посвідчення дітей з багатодітних сімей. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Працівники відділів соціальної роботи ЛМЦСССДМ продовжують видавати посвідчення багатодітним сім’ям, а також продовжувати їх термін дії. Так станом на 1 липня 2012 року видано 3395 посвідчень батьків та 6783 посвідчення дітей з багатодітних сімей. Багатодітним сім’ям, які ще не здали необхідні документи для отримання посвідчень, пропонуємо звернутися у наші відділи соціальної роботи, які знаходяться у приміщеннях районних адміністрацій Львова», – сказала заступник директора ЛМЦСССДМ Олександра Барицька.

Нагадаємо, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року №319 затверджений новий зразок посвідчення батьків багатодітної сім’ї та новий зразок посвідчення дитини з багатодітної сім’ї, а також внесені зміни до порядку виготовлення і видачі посвідчень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.