Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пекарська, 41

kartagoroda.com.ua

Понеділок, 17 жовтня 2016, 16:34

Львівський центр надання послуг бійцям АТО перебрався на Пекарську

вул. Пекарська, 41

Міський центр надання послуг учасникам бойових дій запрацював у новому приміщенні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, з травня 2016 року Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працював впродовж п’яти місяців у приміщенні Личаківської адміністрації. Сьогодні відкрили нове приміщення Центру – двоповерхову будівлю на вул. Пекарській, 41, куди відтепер можуть звертатися учасники бойових дій та члени їх родин.

Як розповіла в.о керівника Центру, депутат львівської міськради Оксана Рубай, центр надання послуг учасникам бойових дій буде функціонувати не лише для учасників АТО, а й для членів їх родин.

За час роботи до Центру звернулося близько 3 тисяч учасників АТО та членів їх родин. З них документи на отримання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення і відпочинок дітей учасників АТО – мешканців Львова подало 1148 осіб. Інформаційні послуги щодо пільг та соціальних гарантій отримали 924 особи. Юридичні консультації було надано 1492 особам. Психологічними послугами охоплено 1098 осіб.

У Центрі працює 15 осіб, з них 2 психологи, 2 юрисконсульти, 7 інспекторів, 4 адмінпрацівники. Серед працівників є 5 учасників бойових дій, 3 дружини учасників бойових дій та 2 волонтери АТО.

Загалом, на проведення реконструкції нежитлових приміщень для облаштування Центру (вул. Пекарська, 41) у 2016 році використано 1 491 206,62 грн. Адміністративно-господарське управління для забезпечення роботи Центру купило меблі та комп’ютерну техніку на 198 826,69 грн.

Нагадаємо, поки триває обрання керівника Львівського центру надання послуг учасникам АТО, обирають між Юрієм Досяком та Володимиром Лисикевичем, центр очолила керівник міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.