Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт «Львів»

Понеділок, 17 жовтня 2016, 17:52

У аеропорті Львів відкриють нові рейси до Туреччини

аеропорт «Львів»

Україна збільшила частоту рейсів у повітряному сполученні з Туреччиною.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Нові домовленості досягнуті українською делегацією в ході переговорів в Анкарі 12-13 жовтня з авіаційною владою Республіки Туреччина", –аголосили в Державній авіаційній службі.

Зокрема, сторони домовились встановити частоту рейсів на маршрутах: Львів – Стамбул (14 разів на тиждень), Херсон – Стамбул (10 р/тиждень), Запоріжжя – Стамбул (14 р/тиждень), Вінниця – Стамбул (9 р/тиждень), Харків – Стамбул (14 р/тиждень), Київ – Анкара (без обмежень).

Крім того, делегації підтвердили домовленості здійснювати вантажні перевезення без обмежень щодо частоти. Йдеться про рейси з Одеси, Херсону, Запоріжжя, Вінниці, Харкова, Дніпра, Сімферополя, Донецька та Львова до Анкари – 7 разів на тиждень для кожного напрямку; рейси з Дніпра, Севастополя, Миколаєва, Чернівців, Івано-Франківська до Стамбулу – 7 разів на тиждень для кожного напрямку, рейси з Сімферополя, Донецька до Стамбулу – без обмежень.

Також був підписаний протокол, що вводить у дію нові умови повітряного сполучення між країнами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.