Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

telegraf.com.ua

Четвер, 20 жовтня 2016, 14:47

Нардепи пропонують заборонити ввезення антиукраїнських книжок

Верховна Рада

Верховна Рада планує обмежити доступ іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

Сьогодні Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект "Про внесення змін у деякі закони України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту".

Це рішення підтримали 250 народних депутатів.

Зокрема, йдеться про заборону використання друкованих ЗМІ та видавничої продукції для закликів до захоплення влади, насильницької зміни конституційного ладу або територіальної цілісності України; пропаганди війни; розпалювання расової, національної, релігійної ворожнечі; пропаганди комуністичного режиму та їх символіки; популяризації або пропаганди органів держави-агресора.

Також пропонується надати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у видавничій сфері, повноваження щодо прийняття рішення щодо віднесення видавничої продукції, що ввозиться з території держави-агресора до забороненої до поширення в Україні.

До розповсюджувачів такої продукції накладатимуться штрафи, а книги вилучатимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.