Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська "Батьківщина"

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 20 жовтня 2016, 15:50

«Батьківщинівці» Львівщини передали допомогу учасникам АТО

Львівська "Батьківщина"

Місцеві партійні організації ВО «Батьківщина» Львівської області зібрали найнеобхідніші речі для вояків, які несуть службу на Луганщині. 

«Батьківщинівці» Львівщини на чолі з керівником Михайлом Цимбалюком особисто привезли продукти харчування, теплі речі, подушки та матраци захисникам українського кордону.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, зібрану допомогу львів’яни передали військовим 93 аеромобільної бригади, які тримають оборону у Попаснянському районі Луганщини.

«Допомога нашим Героям – це не просто передача харчів та речей бійцям, це передовсім знак того, що вони не залишені напризволяще, що вдома піклуються про них, пам’ятають і цінують. Ми не маємо права відмежовуватися від війни і наше основне завдання – забезпечити найнеобхіднішим наших захисників. Зараз для військових важливі наші слова подяки і підтримки, наша віра в те, що Україна переможе», – наголосив очільник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк.

Львівських «батьківщинівців» супроводжувала очільниця Луганського обласного партосередку Ірина Верігіна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.