Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

субсидії

ogo.ua

Четвер, 20 жовтня 2016, 17:28

У жовтні українцям компенсують витрати за комуналку

субсидії

Уряд компенсує жовтневі комунальні витрати тим сім'ям, які не встигли оформити субсидію.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Відтак, сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, уряд компенсує жовтневі витрати на комунальні послуги.

Також можна компенсувати витрати за листопад, однак для цього необхідно звернутися до відділів соцзахисту протягом двох місяців з дати початку опалювального періоду.

Незалежно від виду опалення, у разі надходження заяви про призначення субсидії, допомога буде призначена з початку опалювального сезону, тобто держава відшкодує комунальні витрати родини за два місяці.

Крім того, у разі подання заяви на призначення субсидії протягом трьох місяців з моменту підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, субсидія призначається з дати підвищення тарифів.

Тобто, якщо у жовтні змінюється тариф на один з видів послуг, субсидія буде призначена з 1 жовтня, навіть якщо звернення надійде у грудні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.