Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 13:10

У Львові встановили черговість отримання житла для бійців АТО

учасники АТО

Львівські депутати змінили програму про захист інтересів учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії міської ради 49 депутатів проголосували за програму із правками про захист інтересів учасників АТО, яка розроблена для вирішення матеріально-побутових проблем бійців АТО та членів їх сімей та враховуючи , права на безплатне отримання ними земельних ділянок.

«На відміну від першого варіанту програми, який був проголосований у квітні цього року, ми змінили черговість у програмі, поставивши на перше місце сиріт, які брали участь в АТО і які не мають куди повернутися. У другій черзі – сім’ї загиблих, і в третій – учасники АТО, які стали інвалідами 1 або 2 групи», – зазначила начальник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич.

За її словами, комісія, яка працювала над програмою, вирішила розглянути надання або земельної ділянки або коштів в першу чергу тим, хто нічого не отримував – жодної земельної ділянки, коштів, квартир від держави.

Також у новій програмі до учасників АТО прирівняли сім’ї зниклих безвісті і долучили їх до другої черги. Дію програми також поширили на мешканців Винник, Рудно і Брюхович.

Нагадаємо, на початку жовтня Львівська міськрада передбачила матеріальну компенсацію бійцям АТО по 100 тис грн кожному замість земельних ділянок та внесли зміни до програми підтримки учасників АТО – мешканців Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.