Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 14:45

Бюджет Львова на 2017 рік становитиме 5,1 мільярди

Львів

Виконком міськради затвердив проект бюджету на 2017 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради погодив основні показники бюджету Львова на 2017 рік. Відтак, обсяг загального фонду затвердили в розмірі 3,674 млрд грн, а обсяг спеціального фонду – у розмірі 1,493 млрд грн.

"Проект бюджету складено на підставі макроекономічних показників розвитку України на наступний рік, а також цифр, наданих Міністерством фінансів. Тут також враховано зростання мінімальної заробітної плати, енергоносіїв та індексу споживчих цін", – наголосив керівник міського департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Обсяг бюджету розвитку, за попередніми підрахунками, становитиме 1,386 млрд грн.

"Бюджет розвитку також сформований за реальними показниками. Після врахування у ньому видатків на гарантії нашим ЛКП – а це 321 млн грн, який ми маємо віддати нашим підприємствам, щоб вони розрахувалися з європейськими банками за кредитами – до розподілу залишається 1,065 млрд грн. Звичайно, цю суму буде збільшено на початку року після того, як будемо мати вільні залишки. Я думаю, буде можливість збільшити його орієнтовно на 200 млн грн", – додав Олег Іщук.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради у грудні прийняли бюджет Львова на 2016 рік, однак на сесії 14 січня до бюджету були внесенізміни: перерахували доходи та видатки міського бюджету на 2016 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.