Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підписання меморандуму

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 21 жовтня 2016, 16:38

ВО «Батьківщина» сприяє поглибленню співпраці Львівської та Луганської областей

підписання меморандуму

З ініціативи Львівської та Луганської партійних організацій ВО «Батьківщина» відбулось підписання меморандуму про співпрацю між двома районними центрами Луганщини та Львівщини – Сватовим та Буськом.

Як повідомляє прес-служба «Батьківщини» Львівщини, на підписання до Сватівської міської ради приїхала делегація на чолі з мером Буська та головним «батьківщинівцем» Львівської області Михайлом Цимбалюком.

«Ми домовилися про встановлення постійних дружніх зв’язків для взаємного ознайомлення з життям, історією та культурою, досягнення кращого взаєморозуміння, зміцнення дружби між нашими регіонами, а також для обміну досвідом у вирішенні проблем», – зазначив міський голова Буська, «батьківщинівець» Ростислав Сліпець.

Керівник Львівського обласного партосередку Михайло Цимбалюк зазначив, що співпраця Львівської та Луганської парторганізацій триває майже рік.

«За неповний рік спільними зусиллями ми відремонтували чотири стоматологічних машини, які невдовзі вирушать зі Львова на Луганщину. Постійно нашим бійцям допомагають у «Батальйоні відважних жінок», де шиють матраци, подушки, теплий одяг та готують домашні страви. Такими нібито і малими справами ми зміцнюємо дружбу Сходу та Заходу», - наголосив М. Цимбалюк.

«Батьківщинівці» Львівщини у Сватово відвідали краєзнавчий музей та поклали квіти до пам’ятного знаку військовим 30 механізованої бригади, які загинули 22 травня 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.