Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

каналізаційні люки

Патрульна поліція Львова

Понеділок, 24 жовтня 2016, 14:18

Львівський патруль незадоволений місцевими люками

каналізаційні люки

Таку проблему патрульні Львова виявили у всіх районах міста.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами начальника сектору безпеки дорожнього руху Романа Вахули, під час осіннього огляду доріг було виявлено, що у місті решітки не відповідають нормам ДСТУ, а у багатьох місцях вони відсутні.

"Друга проблема у всіх районах Львова – це неправильно встановлені знаки на зупинках громадського транспорту. Попри те що осінь і на деревах практично не має листя, деякі знаки не проглядаються", – наголосив Роман Вахула.

Ще одне порушення – це напливи асфальту на дорогах, просідання на проїжджій частині та тротуарах, провали.

Наразі інспектори сектору безпеки дорожнього руху мають надіслати вимоги щодо усунення порушень комунальних підприємствам Львова.

"Є порушення, які мають усунути негайно. Деякі недоліки мають виправити впродовж місяця. Наприклад осідання, вибоїни, напливи та інші деформації глибші 6 сантиметрів за 10 діб, інші – 30 діб. Замінити дощоприймачі, що не відповідають вимогам та привести у відповідність висотні позначки кришок люків та решіток дощоприймальних колодязів щодо рівня покриття проїзної частини дороги за 7 діб з дня отримання вимоги. Відсутні дорожні знаки мають встановити негайно", – додав Роман Вахула.

Якщо розпорядники не виконають вимог патрульної поліції, інспектори складуть протоколи щодо невиконання законних вимог посадовців Національної поліції та оштрафують їх від 255 до 340 гривень за рішенням суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.