Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

mandrivnuk.net

Понеділок, 6 серпня 2012, 19:01

Телеканал Discovery знімає програму про Львів для Японії

Журналіст Мійоші Масанобу міжнародного телеканалу про подорожі Discovery у Японії знімає програму про Львів, знімальна група вражена гостинністю міста і традиціями. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

«Ми вражені, як у Львові відносяться до гостей! Приймають гостей різних національностей дуже по-доброму. Ми вчора знімали весілля, бачили, як зберігають традиції предків. Ми відчули, що українці відчувають гордість за свій народ», – зазначає журналіст.

Discovery у Японії про Львів вперше знімає програму. У Львові Мійоші сподобалася архітектура та мультикультурність міста.

«Ми працюємо вже 26 років на японському телебаченні, а про Львів знімаємо вперше. Мені самому дуже подобається Львів і я вирішив зняти програму. Я впевнений, японці після нашої програми приїдуть до вас», – говорить Мійоші Масанобу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.