Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова

Вівторок, 25 жовтня 2016, 12:27

У Львові триває будівництво незаконної забудови

забудова

На вул. Б.Хмельницького, 230-а самочинно зводять багатоповерхівку.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратура області зареєструвала кримінальне провадження щодо самовільного зайняття земельної ділянки площею 1,88 га та варістю понад 31 млн грн, що на вул. Б.Хмельницького, 230-а, та самочинного будівництва тут багатоповерхівки.

Господарський суд Львівської області залишив без змін постанову Вищого господарського суду України від 9 лютого 2016 року та розірвав договір оренди цієї ділянки між приватним підприємством і Львівської міською радою. А інших рішень про пирватизацію чи надання в оренду цієї ділянки не було прийнято.

Однак, міськрада відмовила одному із підприємств у видачі містобудівних умов та обмежень на цю землю через будівництво багатоповерхівки, хоча ДАБІ не реєструвала ніяких робіт за цією адресою.

департаментом ДАБІ у Львівській області не реєструвалось, однак на цій земельній ділянці таки було розпочато зведення будинку.

Наразі триває розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.