Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

bizslovo.org

Вівторок, 7 серпня 2012, 09:29

Німець намагався перевезти через Раву-Руську понад 1 кг золотих банківських злитків

Сьогодні, 7 серпня, вночі працівники Львівської митниці виявили понад 1 кг золотих банківських злитків, які намагався перевезти громадянин Німеччини. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

 

«У зону митного контролю на смугу руху «зелений коридор» в напрямі виїзду з України заїхав легковий автомобіль під керуванням громадянина Німеччини. Тим самим він засвідчив, що немає товарів обов’язкових до декларування. Під час візуального огляду автомобіля  у митників виникла підозра про можливе порушення митних правил, тому автомобіль був скерований у бокс поглибленого огляду транспортних засобів. Під час поглибленого огляду автомобіля  в багажному відділенні,  в ніші для зберігання запасного колеса, під декоративною обшивкою митники знайшли поліетиленовий мішок, в якому були  золоті злитки та ланцюжок з металу жовтого кольору із кулоном з металу білого кольору», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, в багажнику у сумці, яка лежала під особистими речами, були виявлені 52 золоті злитки 999,9 проби вагою 5, 50 і 100. на всіх злитках стоїть клеймо банку.

За цим фактом складений протокол про порушення митних правил за ст. 471 та 483 Митного кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.