Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська обласна рада

Четвер, 27 жовтня 2016, 17:59

Чиновниця Ганущина незаконно дозволила приватизувати приміщення Садового

Львівська обласна рада

Приміщення на вул. Донецькій площею 900 кв.м є у власності громади Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, Львівська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт щодо реєстратора прав власності на нерухоме майно Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки».

Як зазначили у прокуратурі, посадовець вказала неправдиві відомості у документації та незаконно зареєструвала за фізичною особою право власності на нежитлові приміщення у Львові на вул. Донецькій загальною площею майже 900 кв.м.

Однак чиновниця знала, що ці приміщення належать Львівській міській раді.

Відтак, прокуратура подала позов про скасування державної реєстрації права власності та повернення цих приміщень міській громаді.

Наразі справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді Львова.

Додамо, що за ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) чиновниці загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, із позбавленням права обіймати певні посади до 3 років та зі штрафом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.