Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

УКУ

Прес-служба УКУ

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 18:15

УКУ закрило трапезну на хелловінські фестини

УКУ

Трапезна УКУ, яку обслуговує Холдинг емоцій "!FEST", не працюватиме на час проведення профілактичних заходів.

Про це йдеться на офіційній сторінці Українського католицького університету в Facebook.

За словами проректора з адміністрації та розвитку УКУ Мирослава Сеника, адміністрація університету швидко відреагувала на прикру ситуацію.

"Магістр студентського Колегіуму, о. Юрій Козловський вчора відразу викликав карету швидкої допомоги. Зранку моя помічниця відвідала людей у лікарні. Ми перевірили список людей з симптомами отруєння, їх будуть провідувати і надавати опіку.

Разом з керівництвом Холдинг емоцій "!FEST" ми ухвалили рішення про закриття їдальні на 3 дні – сьогодні, у суботу і неділю, на час проведення відповідних профілактичних заходів. У понеділок Трапезна відновить роботу.

У вівторок очікуємо отримати результати аналізів причин отруєння. Хочу додати, що ми задоволені співпрацею Холдингом емоцій "!FEST", і ми разом повинні це пережити", – прокоментував він.

У листі Холдинг емоцій "!FEST" зазначає:

"Наразі ми проводимо перевірку інформації, контактуємо з людьми, що мають симптоми отруєння, та з'ясовуємо всі обставини, чекаємо результатів санітарної експертизи, про яку повідомлятимемо і вас. Попередньо трапезна УКУ закрита на санітарні дні до понеділка (31 жовтня), приносимо вибачення".

Нагадаємо, вчора восьмеро людей поскаржилися на ознаки харчового отруєння після того, як побували в трапезній УКУ, яку обслуговує Холдинг емоцій "!FEST" на вул. Козельницькій, 2а. Станом на ранок п’ятниці з відповідними симптомами госпіталізували ще трьох осіб. З 11 госпіталізованих – троє з університету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.