олександр ковальчук,  7 серпня 2012

Ударна хвиля Кличка

З'їзд партії Кличка ударною хвилею накрив її учасників. Натхненні благодаттю керманича вони розпружинили свої рушійні сили до нестихаючої ейфорії.

Подарунковий удар Кличка заповнив їх розпростерті обійми неустанними вібраціями щирості та чесності. Зарядив їх благодатним дюраселізмом. Значно довшим, ніж у конкурентів.

Саме ця з'їздова ейфорія дозволяє Гінці декларувати Удар, як єдину партію, що очистилась від тушок та інших бариг. Саме ця з'їздова ейфорія дозволяє Гінці доповісти, що Удар – це єдина партія, що фінансується з кишені Кличка і напевне, його молодшого брата.

Саме ця з'їздова ейфорія підштовхує Старовойта до обіцянки підвищити зарплату маленьким українцям. Напевне, що і від цієї ейфорії Старовойт зловживає прикметником класний, намагаючись бути ближчим до молодіжного тіловиявлення.

Але не варто так наслідувати Руслану у її пенсіонерних спробах бути тіпа сучасною. Класно – занадто поюзане слово для такої хіпстерської партії як Удар, що бере за кредо прогресивність, актуальність та модність.

Берегиня гендерної рівності Лариса Федорів обіцяє гарантований екстаз від партії Удар. Вона на власному тілі відчула екстаз від того, що Удар – це єдина партія, яка поклала на першому місці питання моральності і духовності. Поклала так, що пролонгація екстазу дарувала Федорів глибоке усвідомлення того, що совість нації та моральний символ України Марія Матіос опинилась на другому місці у списках Удару.

Сьоме небо від такого щастя настільки розпирає Ларису Федорів, що вона вже знає, що понесе добрим людям прозору, чисту та щиру політику. Після щирого футболу Едуарда Малофєєва, був сексуальний футбол Рууда Гулліта. Тому й після щирої політики Лариси Федорів має прийти сексуальна політика Лариси Федорів.

А оскільки Удар пропонує виборцям нові стандарти нової політики і є єдиною чесною партією, що прийняла на себе удар громадянської люстрації, то поява сексуальної політики зовсім не за горами. Прогресивність завжди сексуальна.

Так, наприклад, Кубів – категорично несексуальний, оскільки не хоче чути пропозиції своїх партнерів. Закодований Кубів не хоче стати овальним і відбутись як Янукович. Бо саме Гінка пропонує Кубіву стати Януковичем, тобто, почути усіх, тобто, прислухатись до громади.

Також Гінка відкидає усі несексуальні гавкання на прізвище Добродомова і обіцяє, що оскільки суспільний резонанс борця з корупцією настільки колосальний, то у світлому майбутньому існує велика можливість перебування у Верховній Раді депутата з подвійним прізвищем Добродомов-Сихівський.

Жіноча природа Лариса Федорів не відстає від Гінки і вона з материнською гордістю повідомляє той автобіографічний факт, що справжній патріот України Дмитро Добродомов зростав саме на її очах, ходив під стіл та бігав на горщик. І що, вже тоді маленький Добродомов часто допитувався "хто тут живе?" та "чи всі вдома?"

Прикметникова осанна Лариса Федорів не оминула своїм крилом й модного письменника Василя Шкляра, який зібрався йти у депутати на її одномандатному окрузі. Шкляра Лариса Федорів назвала геніальним письменником.

Шкляр, хоч і геніальний письменник на думку Лариси Федорів, але зробив несусвітну дурницю. Він пішов на її одномандатний округ не самовисуванцем, а від якоїсь партії. У такому партійному випадку Федорів аніскільки не боїться його геніальності і тому налаштована на повну перемогу над його залишенцями.

На фініш прес-конференції нестихаюча ейфорія та неустанний екстаз від з'їзду партії якось почали розвіюватись, оскільки присутні ударники забули, що ворог не спить, і навіть не дрімає.

Олесь Старовойт так охоче розповідав про селфмейдну кобітячість Марія Матіос, що забув про її молодшого брата Анатолія Васильовича Матіоса. Генерал-майора. Колишнього начальника управління СБУ у Львівській та Одеській області.

Забув Старовойт і про скандал 2008 року з книгою Марії Матіос "Москалиця". Тоді у Львові на бігбордах та сітілайтах для соціальної реклами була розміщена чомусь реклама роману "Москалиця" і у тому ЗМІ побачили руку тодішнього начальника управління СБУ у Львівській Анатолія Матіоса.

Так що Старовойту (та Удару, зокрема) варто пам'ятати про піонерське гасло "Ніхто не забутий, ніщо не забуто", бо даний факт ще вилізе Марії Матіос боком на майбутніх виборах, де ніхто нікого шкодувати не буде.

Інші ВІДЕО з прес-конференції партії Удар десь ТУТ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.