Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нерухомість

skyscrapercity.com

Середа, 9 листопада 2016, 14:45

ДФС Львівщини зібрала 73 мільйони від оподаткування нерухомості

Нерухомість

Надходження від оподаткування об’єктів нерухомого майна за 10 місяців 2016 року зросли майже в 2 рази у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Надходження від оподаткування об’єктів нерухомого майна громадян та юридичних осіб зросли за 10 місяців 2016 року в 1,8 раза в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Результат – 73 мільйони гривень місцевого бюджету для вирішення нагальних потреб громад.

Однак, більшість громадян не є платниками цього податку через систему впроваджених пільг. Так, база оподаткування для громадян по закону зменшується на 60 м² для квартир та 120 м² для будинків. У Львові ці цифри збільшені рішенням місцевої влади, а отже і кількість громадян, що повинна сплачувати цей податок, також зменшилася.

Нагадаємо, що об’єктом оподаткування цим податком є житлова та нежитлова нерухомість, що перебуває у власності громадян та юридичних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.