Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Четвер, 10 листопада 2016, 15:09

Синютка хвилюється через мандри львівського сміття

Олег Синютка

Олег Синютка переймається репутацією Львівщини через несанкціонований вивіз сміття в інші регіони України.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

"Зараз Львівщина втрачає свою хорошу репутацію через несанкціонований вивіз сміття в інші регіони України. Ми боїмося, що такі втрати можуть перенестися і на імідж Львівщини за кордоном", – зазначив Олег Синютка.

За його словами, з кінця жовтня облдержадміністрація навіть почала отримувати велику кількість скарг із інших областей через самовільний вивіз львівських відходів.

"Такі скарги до нас надходили зі Житомирської, Полтавської, Сумської та інших областей України. Безперечно, це несе великі загрози над іміджем Львівщини", – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, нещодавно Варіанти склали карту регіонів, куди подорожувало львівське сміття протягом червня-жовтня.

Зазначимо, сьогодні Олег Синютка запропонував три ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині. Компанію, що займеться його спорудженням, визначатимуть на конкурсній основі.

Також голова облдержадміністрації хоче, щоби Андрій Садовий оголосив відкритий конкурс на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, адже всі попередні проекти були непрозорими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.