Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Знеструмлення

Прес-реліз,   Понеділок, 14 листопада 2016, 11:09

Енергетики повернули світло у понад 170 населених пунктів

Знеструмлення

Негода, а саме пориви вітру та снігопади, 13 листопада привезли до відключень в електромережах Львівщини.  

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Протягом неділі енергетики працювали у посиленому режимі — вдалось відновити світло у понад 170-ти населених пунктах, знеструмлених стихією. Ліквідацію наслідків негоди ускладнював відсутній або утруднений доїзд до окремих населених пунктів.

Станом на 8:00 год. ранку сьогодні внаслідок негоди залишаються знеструмленими 12 ліній електропередачі напругою 6-10 кіловольт повністю та 16 частково, 53 населені пункти повністю та 21 частково у Дрогобицькому, Бродівському, Буському, Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Стрийському та Яворівському районах.

Аварійно-відновлювальні роботи тривають. Наслідки стихії ліквідовують 33 бригади ПАТ "Львівобленерго" у складі 146 працівників, задіяно 38 одиниць техніки.

У зв’язку з негодою дотримуйтесь правил безпеки: 

  • не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно;  
  • організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»;
  • терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні. 

Нагадаємо, що Департамент цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації повідомив про відновлення електропостання лише у 76 населених пунктах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.