Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вілла "Рекорд"

photo-lviv.in.uа

Вівторок, 15 листопада 2016, 12:44

Трускавець хоче опікуватися віллою "Рекорд" у провулку Тихому

Вілла "Рекорд"

Дрогобицька прокуратура вживає заходів до повернення громаді Трускавця історичної будівлі.

Дрогобицькою місцевою прокуратурою 11 листопада поточного року пред’явлено до господарського суду Львівської області позовну заяву в інтересах Трускавецької міської ради до приватного підприємства щодо повернення територіальній громаді туристичного міста пам’ятки культурної спадщини, відомої, як колишнє приміщення санстанції, що на провулку Тихому, 1 у місті Трускавці.

Приміщення, вартість якого на сьогодні складає майже 1,2 мільйони гривень, з 2013 року перебувало в користуванні відповідача.

З огляду на те, що приватне підприємство з червня цього року припинило сплачувати орендну плату за його використання, прокуратурою подано до суду відповідний позов, у якому також  поставлено вимогу стягнути з недобросовісного відповідача 43 тисячі гривень заборгованої орендної плати.

Крім того, прокуратурою встановлено порушення вимог чинного законодавства в діяльності Трускавецької міської ради при прийнятті у 2014 році рішення про включення вказаного об’єкта до переліку таких, що підлягають приватизації.

Відтак Дрогобицькою місцевою прокуратурою підготовано позов до суду з вимогою скасування протиправного рішення органу місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.