Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Середа, 8 серпня 2012, 10:47

Партія регіонів надала підтримку новоствореній прийомній сім’ї у Мостиському районі

Справжнє свято та безліч подарунків отримала від регіоналів Львівщини родина Яремчуків, що проживає у селі Княжий Міст Мостиського району. Ольга та Тарас Яремчуки, маючи трьох власних діток, наважилися створити прийомну сім’ю, взявши на виховання ще двох – братика та сестру, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Під час урочистостей також відбулася передача Книги добрих та корисних справ Партії регіонів, на сторінках якої згодом буде відображена ця подія. Зокрема, керівництво Городоцької районної організації Партії регіонів передало Книгу регіоналам Мостиського району.

Створення ще однієї прийомної сім’ї у Мостиському районі стало справжнім святом для села Княжий Міст. Адже привітати родину зійшлися сусіди, друзі, знайомі, а також керівники кількох районів Львівщини.

Участь в урочистостях також взяв Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

Відтак новоспечена прийомна сім’я отримала у подарунок від гостей фінансову підтримку та побутову техніку.

Натомість прийомним дітям голова Самбірської райдержадміністрації Іван Білак напередодні початку нового навчального року подарував новенький ноутбук.

«Мало кого може залишити байдужим сьогоднішня подія. Низький уклін батькам і цій землі, бо з дитинства бабця навчала мене: «Хто любить сироту, того любить Бог». Божа ласка зійшла на цю сім’ю, яка відважилися взяти до себе нерідних дітей. Господарі доводять нам і дають нам урок, як треба любити Бога, Україну та людей. Ми часто нарікаємо на життя і концентруємо увагу на негативі, але прекрасно, що є на Україні люди, готові взяти на себе відповідальність і дати дітям те, чого не купиш за гроші – тепло, любов, батьківську увагу. Політика – це не тільки злість та агресія, її треба переводити в інше русло – любов до людини, готовність допомогти людям, зробити їх життя кращим. Дай Боже, щоб опіка влади була завжди, і щоб ця опіка стосувалась усіх людей. Треба думати над тим, щоб ми духовно багатіли. Тому що не в грошах справа, а в духовному вихованні», - наголосив Петро Писарчук.

Привітали родину Яремчуків також керівники трьох районів Львівщини – голова Мосьтиської райдержадміністрації Любомир Збитковський, голова Городоцької райдержадміністрації Оксана Дунас, голова Самбірської райдержадміністрації Іван Білак, а також голова Городоцької районної організації Партії регіонів Володимир Петров.  

«Коли Львівська обласна організація Партії регіонів започаткувала Книгу добрих та корисних справ, спочатку не всі розуміли і підтримували цю ідею. Але коли Книга почали йти по районах, коли члени Партії регіонів почали відзначати у цій Книзі свою допомогу людям, те, як вони долучилися до будівництва доріг, ремонту шкіл чи садочків, у нас з’явилося багато ентузіазму, щоб більше працювати для людей і щоб не було соромно за свій район. У цій Книзі пишуть не лише про партійну роботу, у ній описують мальовничі краї Львівщини, вихідців з Галичини, які увійшли в історію. Передаючи цю Книгу побратимам з Мостищини, хочу побажати, щоб багато добрих і корисних справ було на території Мостиського району», - наголосив Володимир Петров під час урочистостей.

Водночас голова Мостиської районної організації Партії регіонів, голова Мостиської РДА Любомир Збитковський пообіцяв, що робитиме усе від нього залежне, аби люди, які потребують підтримки, завжди відчували підтримку влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.