Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Середа, 8 серпня 2012, 10:46

Двоє водіїв електротранспорту звільнені за продаж фальшивих квитків

Один водій трамваю та  один водій тролейбуса звільнені  за продаж пасажирам фальшивих квитків. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 

Щоб уникнути підробок Львівелектротранс вже неодноразово змінював дизайн квитків, підсилював ступені захисту, проте фальшиві квитки продовжують з являтись.

«Підроблені талони від справжніх легко відрізнити за голографічною стрічкою – вона має переливатися різними кольорами на світлі й містити чіткі написи: «Україна» або «Захист контролю» чи обидва одночасно. Нові квитки з голографічними стрічками діють з 12 червня», – зазначено у повідомленні.

Якщо мешканці натрапили на фальшиві квитки, важливим є зафіксувати номер вагона, номер маршруту, годину, коли був проданий такий квиток, і тоді Львівелектротранс зможе ідентифікувати водія, який порушив трудову та фінансову дисципліну.

«Підроблені талони найчастіше виготовляють на кольоровому принтері. Від справжніх вони відрізняється малюнком, кольором, голографічна стрічка є сірого, тьмяного кольору і жодного слова там прочитати не можливо», – пояснюють комунальники.

 Як вже повідомлялося раніше, до перевірок у лектротранспорті залучені волонтери управління транспорту та зв’язку, які попередньо вже виявили 4 порушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.