Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Середа, 8 серпня 2012, 13:17

Дні Мистецтва Перфоманс у Львові» та Школа перформансу відбудуться у вересні

Із 5 по 8 вересня «Дні Мистецтва Перфоманс  у Львові» та «Школа перфомансу» відбуватимуться у межах бієнале «Тиждень актуального мистецтва».

 

Всі покази перформансів та сама школа відбуватимуться у Пороховій Вежі (вул. Підвальна, 4). Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

 Лекції та майстер-класи на Школі будуть проводити Януш Балдиґа, Вальдемар Татарчук із Польщі та Найджел Ралф з Ірландії щодня із 10 до 14 години (5-8 вересня). А після занять учні Школи зможуть подивитися перфоманси учасників «Днів Мистецтва Перфоманс у Львові»

Випускники минулорічної Школи перформансу представлятимуть Україну на цьогорічних «Днях мистецтва перформанс у Львові» поряд із вже відомими митцями Василем Бажаєм, Мирославом Вайдою та Володимиром Топієм. Молоде покоління перформерів: Юрко Біль, Павло Ковач (молодший), Василь Одрехівський та Ярина Шумська.

Закордонними гостями Днів стануть Кароліна Кубік та Моніка Шидловска із Польщі, Ґай Ґутман та Мішель Шрайбер з Ізраїлю, ірландець Найджел Ралф та каналійка Налін Суре. Кураторами проектів будуть Тамар Рабан (Ізраїль) та Януш Балдиґа (Польща).

Щоб стати учнем школи, потрібно зареєструватися та заповнити анкету до 24 серпня, адреса dzygainfo@gmail.com. Кураторами проектів будуть Тамар Рабан (Ізраїль) та Януш Балдиґа (Польща).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.