Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Art Meetings

iPress.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 29 листопада 2016, 11:12

У Львові стартує фестиваль Art Meetings

Art Meetings

Концерт музикантів польської, української та німецької експериментальної сцени відбудеться 30 листопада.

Зокрема, концерт, який пройде у "Дзизі" 30 листопада о 19.00 год у Львові та є безкоштовним, буде однією ареною шостого фестивалю Art Meetings який традиційно відбувається восени разом з Вільнюсом і Дніпром.

Ідея фестивалю – міжнародні мистецькі зустрічі, які відбуваються в країнах Центрально-Східної Європи, для обміном досвідом соціальним та історичним.

Учасниками фестивалю будуть найцікавіші музиканти та творці експериментальної, електронічної, джазової і альтернативного хіп-хопу. Кожен із запрошених виконавців презентуватимуть свій музичний напрямок з нової сторони.

Окрім концертів організатори влаштують майстер-класи з участю композиторів, музикантів, митців і педагогів.

На львівській сцені виступатиме Piotr Damasiewicz – композитор і трубач, представник Польщі на міжнародних музичних платформах Take Five Europe i Jazz Plays Europе, його альбоми займають перші місця в музичних рейтингах Польщі, лідер двох міжнародних музичних проектів: Art Meetings i Melting Pot Laboratory, де розвиває течію музичної імпровізації. Також участь візьме Slawomir Pezda – саксофоніст, вінтворить музику зі світовими музикантами в групах: Mike Parker's Trio Theory, 3Kings, PeGaPoFo, Pezda/Gawęda Duo, Cracow Jazz Collective, а також розвиває авторський проект The Flash.

Mark Tokar – контрабасист, керівник численних музичних проектів та фестивалів. Протягом 2005-2006 року був арт-директором Міжнародного українсько-польського фестивалю Jazz Bez. Як музикант грає в багатьох проектах на різноманітних фестивалях. Одночасно він є лідером інтернаціональних проектів: Leoart, Mark Tokar Quintet та Avtokar. А ось Wieland Moller – берлінський барабанщик, джазовий виконавець, працював над двома успішними альбомами: ATOS (Trytone) і в якості лідера, і над проектом Тріо Akvariet.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.