Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Середа, 8 серпня 2012, 15:56

Заяви Дубневича про членство у «Батьківщині» є неморальними – Стецьків

Народний депутат Тарас Стецьків вважає, що заяви кандидата-самовисуванця у 118 Личаківському в.о. Богдана Дубневича про членство у ВО «Батьківщині» є некоректними та неморальними.

«Я не знаю навіщо це Богдану Дубневичу. Він в 2010 році вийшов з Батьківщини. Про це писала вся преса. Він не є членом партії Батьківщина і показувати людям заяви трирічної давності – це, як мінімум, обман виборців»,– заявив Стецьків сьогодні на прес-конференції у Львові.

Депутат також додав: «На жаль, Юля Тимошенко, коли була при владі, дуже неперебірливо ставилася до людей, які в той момент масово записувалися в її партію. Отакі були брати Дубневичі. Вони чітко позиціонували себе як члени партії «Відродження».Про це всім було відомо в 2010 році. На мою думку, Богдану Дубневичу це не допоможе і я щиро бажаю перемоги на цьому окрузі кандидатові від Свободи Юрію Михальчишину».

Нагадаємо, Богдан Дубневич у відомостях до ЦВК зазначив, що він є членом ВО «Батьківщина». Натомість ЛОО ВО «Батьківщина» розповсюдила офіційну заяву із запереченням цього факту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.