Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон у Львові

Середа, 30 листопада 2016, 14:47

Уряд встановив плату за тепло для споживачів без лічильників

опалювальний сезон у Львові

Уряд зобов'язав ТКЕ виставляти платіжки за тепло в будинках без лічильників за середніми показниками будинків із лічильниками.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, сьогодні на засіданні Кабінет міністрів України прийняв рішення про те, що розрахунки за тепло у будинках без лічильників здійснюватимуться за середніми показниками будинків із лічильниками.

"Для всіх міст нараховувати плату за тепло за лічильником для всіх. Якщо у будинку немає лічильника, то, будь ласка, – є будинки з лічильниками, беріть середнє за цими лічильниками на кв.м і нараховуйте в тих будинках, де немає лічильника", – наголосив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

За його словами, завдяки такому способу розрахунку, середні нарахування за тепло будуть абсолютно об'єктивними.

Також він додав, що раніше було затверджено формулу розрахунку вартості тепла у будинках без лічильників, яка також мала забезпечити справедливі платежі, проте у низці міст цей підхід не спрацював через зловживання на місцях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.