Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Виступ львів'янки у ЛМР

Середа, 30 листопада 2016, 17:30

Львівська міськрада визначила правила гри для трибунних львів'ян

Виступ львів'янки у ЛМР

Відповідно до ухвали Львівської міської ради №1185 від 10.11.16 р. "Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради" змінено порядок виступів на пленарному засіданні, що діятиме з 1 грудня 2016 року. 

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Відповідно до ухвали, виступи членів територіальної громади м. Львова повинні стосуватися питань, що є у компетенції Львівської міської ради та її виконавчих органів.

Виступи членів територіальної громади Львова з питань прийняття рішень ради-правових актів індивідуальної дії, які включені до порядку денного пленарного засідання, відбуваються безпосередньо під час розгляду міською радою цього питання.

Виступи членів територіальної громади Львова з питань, які не включені до порядку денного пленарного засідання, відбуваються на початку пленарного засідання.

Для виступу на пленарному засідання необхідно заповнити заяву, яку можна завантажити з інтернету або або отримати у ЦНАПах.

Приклад заяви на виступ, щодо питання, яке включене до порядку денного тут, заява на виступ щодо питання, що не включеного до порядку денного тут.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.