Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

galinfo.com.ua

Середа, 8 серпня 2012, 16:26

Соціолог Антипович здивований нападками Стецьківа

Керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович здивований заявами кандидата в народні депутати, нардепа Тараса Стецьківа про неправдиві рейтинги і вважає його заяву некоректною.  

«Останній раз «Рейтинг» проводив дослідження у Львові у травні. Після того в нас не було жодного дослідження рейтингу кандидатів в мажоритарних округах Львова, отож я не розумію, що з чим порівнював Тарас Стецьків. До того ж ми нещодавно брали разом з ним участь у прямому ефірі на ТВі і він жодного зауваження не зробив мені з цього приводу», - розповів Олексій Антипович.

«Політикам взагалі притаманно нервувати, якщо вони в опитуваннях на будь-якій іншій позиції, ніж перша», - підсумував Антипович.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Стецьків на прес-конференції заявив: «Фронт Змін використовує замовних соціологічних опитувачів компанії «Рейтинг», яка дає І.Васюнику 24, а мені 9%. Ми замовили своє в Соціологічній Асоціації Львівщини і за результатами мій рейтинг є більшим ніж 20%, інших – не більше 5%».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.