Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

П'ятниця, 2 грудня 2016, 15:33

Для проходження пробного ЗНО потрібно заплатити 120 гривень

університет Франка

Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році з одного предмета становитиме 120 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначили у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти, під час пробного ЗНО абітурієнти матимуть можливість ознайомитися із процедурою проведення тестування та виконати тестові завдання, що будуть максимально наближені до завдань, які будуть виконувати учасники ЗНО під час основної сесії тестування.

Реєстрація учасників для участі у пробному тестуванні триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 1 квітня. Тестування з інших предметів, зокрема біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської, французької або російської мов, буде проведено 8 квітня.

Зазначимо, учасник пробного ЗНО матиме можливість скласти один або два пробних тести – українську мову і літературу та один предмет за вибором.

Також реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, а результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Нагадаємо, Український центр оцінювання якості освіти розраховує, що ЗНО в наступному році пройдуть близько 270 тис осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.