Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

natprod.blogspot.com

Середа, 8 серпня 2012, 18:07

Прокуратура вимагає ретельної перевірки зберігання продуктів на ринках

Прокуратура вимагає вжиття невідкладних додаткових заходів для забезпечення в області захисту населення від інфекційних хвороб.

Прокуратура вимагає посилення контролю за дотриманням вимог законодавства щодо належного зберігання продуктів на ринках та в закладах громадського харчування.

Із цією метою прокуратура Львівської області скерувала листи головному державному санітарному лікарю Львівської області, в.о. начальника головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА, начальнику інспекції з питань захисту прав споживачів у Львівській області та в.о. начальника ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, що у Львові в закладах громадського харчування отруїллись 5 іноземних громадян, у Мостиському районі – 16 осіб, ізі них 8 дітей, а у Бродовському районі під час святкування весілля отруїлось 43 особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.